Sectionale poorten

S-profilering

De smalle, horizontale S-profilering is de klassieker onder de sectionaaldeuren. Bij Hörmann krijgt u deze S-profilering in premiumkwaliteit. Zichtbaar bewijs daarvoor: het absoluut gelijkmatige profileringsaanzicht. In tegenstelling tot deuren van andere fabrikanten zijn bij Hörmann de profileringafstanden altijd gelijk.

M-profilering

Vrijwel geen garagedeur biedt een zo grote keuze aan uitvoeringsmogelijkheden en oppervlakken als de sectionaaldeuren met M-profilering. Met de klare lijnen past het aanzicht van deze garagedeur bijzonder goed bij moderne architectuur. Met kleur en oppervlak naar wens onderlijnt u effectief de algemene indruk van uw huis.

L-profilering

Het bijzondere deuraspect voor het bijzondere huis. De L-profilering onderlijnt met soevereine elegantie de buitengewone architectuur. Vanzelfsprekend inclusief alle comfort- en veiligheidsvoordelen, die een Hörmann sectionaaldeur biedt.

S-cassette

Bij vrijwel iedere bouwstijl past een cassettenmotief. Met de S-cassette van Hörmann krijgt u vele mogelijkheden bij uw keuze van oppervlakken en kleuren. Zo vindt u gegarandeerd de garagedeur, die optisch perfect met uw huis harmonieert

Zijdelingse garagesectionaaldeuren

Dankzij het zijwaarts openen blijft het plafond van de garage geheel beschikbaar. U kunt hier bijv. surfboards of kano's opbergen. Dankzij de speciale constructiewijze kan de sectionaal-zijdeur ook bij moeilijke montagesituaties zoals een schuin dak worden ingezet.

Bij de nieuwe sectionaal-zijdeur is de zogenaamde loopdeurfunctie standaard. Of de deur nu manueel bediend of comfortabel met een aandrijving is uitgerust, u kunt de deur ook slechts een stukje openen, voor een snellere toegang tot de garage. Dit is handig en reduceert de wachttijd wanneer u bijv. slechts uw fiets uit de garage wilt halen.